От вдъхновяващи срещи до нови кариерни възможности: Какво се случи при нас през последните два месеца

01/06/2023

Вдъхновяващи срещи..

Горди сме да споделим, че по традиция и тази година Телебид Про беше официален спонсор на няколко емблематични събития в областта на информационните технологии. Подкрепата ни цели да поощрим младите таланти и да помагаме за тяхното израстване и професионално развитие.

По време на събитията успяхме да се срещнем и запознаем с много от участниците. Разговаряхме за техните интереси и възможностите за развитие в IT сектора. Разказахме им за нашите продукти в области като разработката на облачно базирани софтуерни системи и тяхното мониториране, както и за интересите и опита ни в области като Cyber Security и AI Predictive Cloud Monitoring платформите.

Национална олимпиада по информационни технологии 2023

Връчване на специалните награди на Телебид Про на Национална олимпиада по информационни технологии.
Връчване на специалните награди на Телебид Про на Национална олимпиада по информационни технологии.

На 21-23 април в гр. Шумен се проведе финалният кръг на 20-та Национална олимпиада по информационни технологии, на която Телебид Про беше официален спонсор и отличи най-добре представилите се участници. Повече

Национално състезание по компютърни мрежи 2023

Връчване на специалните награди на Телебид Про на отличниците от Национално състезание по компютърни мрежи
Връчване на специалните награди на Телебид Про на отличниците от Национално състезание по компютърни мрежи

Телебид Про подкрепи Националното състезание по компютърни мрежи, което събра над 150 участници от цялата страна. Като спонсор връчихме грамоти и наградихме всички отлично представили се състезатели. Повече

TUES Fest – Ден на отворените врати на ТУЕС

TUES Fest – връчване на специалните награди на Телебид Про
TUES Fest – връчване на специалните награди на Телебид Про

Денят на отворените врати на ТУЕС е събитие, на което ученици от училището демонстрират своите проекти в областта на разработката на софтуер, компютърни мрежи, embedded системи и роботика. Това е отлична възможност те да представят себе си и училището. Телебид Про отново беше алфа спонсор на събитието и награди трима от участниците за положените усилия за разработката на техните проекти. Повече

Inspiration Talks

Inspiration Talks – посещение на учениците в офиса на Телебид Про
Inspiration Talks – посещение на учениците в офиса на Телебид Про

През месец май посрещнахме специални гости – учениците от Технологичното училище “Електронни системи”. Те посетиха офиса ни като част от инициативата “Inspiration Talks & Workshops”, организирана от АзТУЕС, която подготвя учениците за професионално развитие в сектора.

Кариерно развитие …

В Telebid Pro непрекъснато инвестираме в разширяване, развитие и укрепване на квалификацията на нашия екип.

През последните месеци нашият екип активно участва в три значими кариерни събития – Дните на кариерата във Факултета по математика и информатика (ФМИ), Техническия университет – София и Стопанския факултет към Софийския университет.

Inspiration Talks (2)

Срещнахме се с множество студенти в търсене на възможности за развитие и професионална реализация по време на събитията. Получихме множество въпроси относно нашите тренинг програми, възможностите за кариерно развитие в компанията, нашите продукти и отворените позиции. Ако и вие имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. С готовност очакваме да ви помогнем и да споделим възможностите, които ви очакват при нас.

Career Development Program

3

В Telebid Pro обръщаме специално внимание на кариерното развитие на нашите колеги. Затова организирахме няколко срещи, с които новите членове в екипа ни да надградят своите Soft Skills – комуникацията в екип, управление на времето, справяне с проблеми, сигурност при работа и други. Уверени сме, че тези дискусии ще бъдат полезни и ще помогнат за изграждането на по-сплотени и ефективни екипи, с което ще подобрим и процесите за разработката на качествен софтуер.

TelebidPro’s team – Велин Аврамов – “Независимо колко трудно става, ще се справиш, ако не се отказваш.”TelebidPro подкрепя спорта и емблематичното 40-то издание на ултрамаратона  “Витоша 100”