КАНДИДАТСТВАЙ

ПРЕДСТАВЯНЕ

ПРЕДСТАВЯНЕ

Пиши ни с информация за твоето образование, опит и сфери на интерес. Изтегли формуляр на СВ, изпрати го на carеer@telebid-pro.com и ние ще се свържем с теб до 3 работни дни.

ТЕХНИЧЕСКО ИНТЕРВЮ

ТЕХНИЧЕСКО ИНТЕРВЮ

Ще поговорим по конкретни технически теми и ще ти дадем тестове и задачи, с които да оценим ученията ти.

СРЕЩА

Среща

Ще те поканим на интервю в офиса ни и ще поговорим за това, което знаеш за програмирането, какво още искаш да научиш, в коя сфера мечтаеш да се развиваш и каква е мотивацията ти да го направиш.

ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ

ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ

Ако бъдеш одобрен, заедно с теб ще разработим и обсъдим твоя План за развитие. В него се представят ключовите умения, които трябва да придобиеш, за следващите стъпки в кариерата в TelebidPro. Виж Кариерната карта тук.

Telebid School
Telebid School
Първата стъпка в развитието на TelebidPro.
Telebid Internship
Telebid Internship
Практически стаж по реални проекти.
Telebid Career
Telebid Career
Професионална роля в екипа.

TelebidSchool

Ако имаш базисни познания по програмиране и искаш да се развиваш в IT сферата, TelebidSchool ще ти даде основните знания и практически опит, с които да започнеш реална кариера в TelebidPro. С целенасочена работа от наша страна и с последователност и упоритост от твоя, ще можеш да се усъвършенстваш в областите на програмирането, в които искаш да се развиваш. 

Индивидуалното обучение и тренинг се случват в малки групи от 2-3 човека и в среда близка до работната. Продължават от 6 до 12 месеца, според личната ти ангажираност и така, че да не нарушават редовното ти обучение в училище или университета. 


Знаем, че участието в това състезание може да се окаже трудно, защото изисква здрава работа. Ние осигуряваме подкрепа, споделяме знания, даваме насоки. От теб очакваме мотивация, любознателност и воля да устоиш на предизвикателствата. 

Ще можеш да се учиш и да практикуваш в следните области:

  • Introduction to Software Development & Programming Concepts
  • Front-end Development – JavaScript, Bootstrap and  jQuery
  • Back-end Development – Python & Node.js 
  • Databases – SQL & PostgreSQL
  • Operating systems – Linux – LPIC-1, LPIC-2 and LPIC-3
  • Development Methodologies – Scrum and Kanban
  • Testing Process – Automation and Manual
  • Networking Concepts

Можеш да кандидатстваш за обучение в TelebidSchool, ако познаваш основните принципи в програмирането, имаш логическо мислене и кипиш от ентусиазъм за учене и развитие. 

Очакваме от теб да имаш сериозна мотивация за професионално израстване и възможност да започнеш работа на трудов договор при успешно завършване на обучението в TelebidSchool.

След като кандидатсваш, ще те поканим на интервю и след това ще проверим знанията ти в програмирането.  

TelebidInternship

Всеки член на екипа ни е преминал през практически стаж по проекти на компанията, преди да поеме конкретни отговорности в TelebidPro. Стажът е важна стъпка от кариерното развитие, защото те поставя в реални ситуации и така придобиваш нови технически умения. 

Продължителността на стажа зависи от знанията, опита и мотивацията на кандидата. Най-често трае между 6 и 12 месеца. Стажанти могат да бъдат както хора, завършили обучението си в Telebid School, така и програмисти с известен професионален опит. 

По време на стажа ще работиш по практически задачи и ще получаваш възнаграждение за труда си. Ако си студент или ученик ще можеш да съчетаваш стажа с ученето и ще ти предложим гъвкаво време. Нашите ментори и опитни колеги ще работят с теб индивидуално и ще ти поставят конкретни практически задачи. След всяка от тях ще получаваш детайлна обратна връзка и насоки за развитие. 

Виж повече за живота на нашите стажанти в блога.

Ако вече имаш известен професионален опит, кандидатствай за стаж в TelebidPro сега.

КОНТАКТИ

България, София 1408, ул.”Нишава” 105, ет.1, оф.1

02 411 48 42

career@telebid-pro.com

Follow us

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar