КАНДИДАТСТВАЙ

ПРЕДСТАВЯНЕ

ПРЕДСТАВЯНЕ

Пиши ни с информация за твоето образование, опит и сфери на интерес. Изтегли формуляр на СВ, изпрати го на carе[email protected] и ние ще се свържем с теб до 3 работни дни.

ТЕХНИЧЕСКО ИНТЕРВЮ

ТЕХНИЧЕСКО ИНТЕРВЮ

Ще поговорим по конкретни технически теми и ще ти дадем тестове и задачи, с които да оценим ученията ти.

СРЕЩА

Среща

Ще те поканим на интервю в офиса ни и ще поговорим за това, което знаеш за програмирането, какво още искаш да научиш, в коя сфера мечтаеш да се развиваш и каква е мотивацията ти да го направиш.

ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ

ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ

Ако бъдеш одобрен, заедно с теб ще разработим и обсъдим твоя План за развитие. В него се представят ключовите умения, които трябва да придобиеш, за следващите стъпки в кариерата в TelebidPro. Виж Кариерната карта тук.

Dev Camp
Dev Camp
Първата стъпка в развитието в IT областта
Internship
Internship
Практически стаж по реални проекти.
Telebid Career
Telebid Career
Професионална роля в екипа.

Какво предлагаме?

Ако искаш да се развиваш в IT сферата и имаш базисни познания по програмиране, участието ти в Dev Camp ще ти даде основните знания и практически опит, с които да започнеш стаж и кариера в TelebidPro

Индивидуалното обучение и тренинг се случват в малки групи от 2-3 човека и в среда близка до работната.

Продължителността на подготовката е от 6 до 12 месеца, с гъвкав график съобразен с програмата в университета или училище така, че да не нарушава редовното ти обучение.

Знаем, че участието в това състезание може да се окаже трудно, защото изисква здрава работа. Ние осигуряваме подкрепа, споделяме знания, даваме насоки. От теб очакваме мотивация, любознателност и воля да устоиш на предизвикателствата. 

Програма

Тренингът включва следните курсове:

  1. Programming Concepts – Algorithms, Data Access, OOP, Data Structures, Error Handling, Debugging, Testing, User Interface
  2. Front-end Development – Design, CMS, Browsers, Cookies, Services, CGI – JavaScript, Bootstrap, jQuery, HTML
  3. Back-end Development – Processes, Sockets, Threads, Pipes and Redirection, RPC, Network Programming – Python, Node.js
  4. Databases – SQL (tables, types, queries, constraints, ddl, 3NF) – MySQL, PostgreSQL
  5. Operating systems – Linux LPIC-1, LPIC-2
  6. Development Methodologies – Agile planning, Problem solving, Roles
  7. Testing Process – Test Scenarios, Functional Testing, Monitoring, Audits, Documentation, Tracking
  8. Networking Concepts – OSI model, TCP/IP, HTTP(S), DNS, SSH, Firewall, Monitoring

Изисквания

Можеш да кандидатстваш за обучение в Dev Camp, ако познаваш основните принципи в програмирането, имаш логическо мислене, използваш английски език (на ниво за разбиране на документация) и кипиш от ентусиазъм за учене и развитие. 

Очакваме от теб да имаш мотивация за професионално израстване и възможност да започнеш работа на трудов договор при успешно завършване на обучението в Dev Camp.

Internship

Всеки член на екипа ни преминава през практически стаж по проектите на компанията, преди да поеме конкретни отговорности в TelebidPro. Стажът е важна стъпка от кариерното развитие, защото те поставя в реални ситуации и така придобиваш нови технически и soft skills умения. 

Продължителността на стажа зависи от знанията, опита и мотивацията на кандидата. Най-често трае между 6 и 12 месеца с гъвкав график съобразен с програмата в университета. Стажанти могат да бъдат както хора, завършили обучението си в Dev Camp, така и програмисти с малък професионален опит. 

По време на стажа ще работиш по практически проекти и ще получаваш възнаграждение за труда си. Ако си студент или ученик ще можеш да съчетаваш стажа с ученето и ще ти предложим гъвкаво време. Нашите ментори и опитни колеги ще работят с теб индивидуално и ще ти поставят конкретни практически задачи. След всяка от тях ще получаваш детайлна обратна връзка и насоки за развитие. 

Разгледайте отворените ни стажантски позиции.

Използвани Технологии

Linux

Application & Data

JavaScript

Python

Node.js

PostgreSQL

Bootstrap

AngularJS

Debian

Apache HTTP Server

nginx​

Redis

Amazon EC2

Amazon S3

Perl

HTML5

JSON-RPC

Firebase

Utilities

CloudFlare

Amazon CloudFront

Let’s Encrypt

Mailchimp

DevOps

Vim

Grunt

Yeoman

Zabbix

Business Tools

Google Drive

Slack

G Suite

BrowserStack

КОНТАКТИ

България, София 1408, ул.”Нишава” 105, ет.1, оф.1

Follow us

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar