TelebidPro: Активен участник и алфа спонсор на TUES Fest 2023

01/05/2023

Телебид Про с гордост продължава своята традиция като алфа спонсор на TUES Fest – ден на отворените врати на Технологично училище Електронни системи (ТУЕС). По време на събитието ученици от училището демонстрират проекти в областта на разработката на софтуер, компютърни мрежи, embedded системи и роботика. Това е една отлична възможност учениците да представят себе си и училището, както и да се запознаят със специалисти от сектора. Тази година в събитието се включиха повече от 220 участници, които представиха 129 проекта.

По време на събитието на нашия щанд успяхме да се срещнем и запознаем с много от участниците и да им разкажем за нашите продукти в области като разработката на облачно базирани софтуерни системи и тяхното мониториране, както и за интересите и опита ни в области като Cyber Security и AI Predictive Cloud Monitoring платформите. Успяхме да им отговорим на въпросите свързани с възможностите за развитие при нас и да дадем повече информация за нашата специална програма за туесари.

Както всяка година бяхме подготвили награди, с които да поощрим участниците за положените усилия за разработените от тях проекти. Тази година наградите ни получиха: Ясен Ефремов от 12 клас, Ивайло Генчев от 12 клас и Радослав Цветанов от 9 клас.

Връчване на награда на Телебид Про

Включването ни в подкрепата на TUES Fest е важна част от нашата мисия за създаване на устойчива среда, която подпомага кариерното развитие на талантите на България. Целта ни е да подкрепим тяхното израстване и професионално навлизане в IT сектора.

Беше незабравимо преживяване и с нетърпение очакваме следващата година!

Какво означава да си жури в битката за спечелването на един невероятен хакатон?TelebidPro’s team – Велин Аврамов – “Независимо колко трудно става, ще се справиш, ако не се отказваш.”