TelebidPro подкрепи Националното състезание по компютърни мрежи

02/04/2023

TelebidPro за поредна година беше спонсор на Националното състезание по компютърни мрежи, организирано от Факултета по математика и информатика (ФМИ) към Софийския университет и Министерството на образованието и науката (МОН).  

 

Състезанието се провежда за 18-та година и в него се включват ученици от 8-ми до 12-ти клас, които демонстрират знания и умения в областта на компютърните мрежи. Надпреварата е разделена на два етапа – в първия етап участниците полагат общ тест в областта на компютърните мрежи, а във втория етап, най-добре представилите се трябва да решат конкретна практическа задача, свързана с решаване на казус.

Подкрепяме състезанието, защото вярваме в състезателния дух и важността на образованието за развитието на следващото поколение специалисти за IT сектора.

Партньорството ни с ФМИ помага и поощрява младите таланти в тяхното кариерно развитие. Организираме и финансираме различни стажантски и стипендиантски кампании, както и подкрепяме множество състезания и олимпиади организирани от ФМИ. През 2019 бяхме отличени от ФМИ за цялостно ползотворно сътрудничество с ФМИ и неговия кариерен център.

 

Наградите на Телебид Про

Като спонсор на Националното състезание по компютърни мрежи тази година Телебид Про връчи награди на всички отличници в генералното класиране, с което се надяваме, че допълнително ще ги мотивираме да развиват своите знания и умения.

12
13
14
15
10
16

Телебид Про в подкрепа на образованието

Ние разбираме, че образованието и кариерното развитие са ключови за успеха на бъдещите професионалисти в IT сектора. Затова Телебид Про инвестира в образованието и развитието на талантите на България, като организира множество стипендиантски програми, обучения, тренинги, стажове, workshops и лекции, за да придобият необходимите знания, умения и опит за успешната им кариера.

Поздравяваме всички участници за положените усилия и им пожелаваме успех в бъдещите предизвикателства!

HackTUES Security: Сигурност за всекиTelebidPro подкрепи Национална Олимпиада по Информационни технологии 2023