TelebidPro: Търсим и подкрепяме таланта

15/07/2023

През изминалата учебна година TelebidPro подкрепи някои от най-интересните събития за IT таланти на България. Включихме се в едни от най-вълнуващите хакатони, състезания и олимпиади по информационни технологии, както и в много интересни кариерни събития. Срещнахме се с над 650 участници, запознахме се с над 250 проекта и наградихме над 30 от тях. Вярваме, че всички, които надграждат себе си и полагат усилия за развитието си, заслужават да бъдат поощрявани и подкрепяни.

Telebid Pro и Състезателният дух

Подкрепихме Витоша 100

И тази година като спонсор бяхме част от 40-то издание на Витоша 100км, емблематично 100 километрово състезание за колоездачи и бегачи. На 01.Юли с изгрева на слънцето близо 1800 колоездачи изпитаха трасето, а общият брой участници достигна 3000!

В Telebid Pro подкрепяме спорта, той е важна част от живота и ни помага да изградим нашия дух и упорството, необходими да се справим с предизвикателствата!

Повече за събитието можете да прочетете на нашия блог: https://telebid-pro.com/vitosha100-sponsorship/

Включихме се в Legion Run

unnamed (2)
unnamed (1)

През втория уикенд на м.юли част от гладиаторите в нашия екип се забъркаха в приключението Legion Run. Състезанието беше изпълнено с много емоции и предизвикателства, но да ги преодолееш заедно с колегите е наистина едно забавно и страхотно преживяване.

Ранни практики и стажове за най-талантливите

IT практика & ТУЕС

В началото на юли започна технологичната практика за ученици в Telebid Pro. За две седмици участниците имат възможност да работят по различни задачи и да усетят атмосферата в компанията. Проверката на задачите, насоките и обратната връзка от нашите ментори помагат на учениците да се докоснат до реалния работен процес. По този начин освен технологични умения те придобиват и важни soft skills.

Изграждаме професионализъм

С програмата ни за развитие изграждаме професионалните и технически умения на екипа ни. Стремим се да подкрепяме нашите колеги и да организираме постоянно различни обучения, дискусии, лекции и workshops.

През последните седмици организирахме няколко вътрешно-фирмени дискусии и обучения на тема Pragmatic unit testing.

Тези инициативи са полезни и помагат за споделяне и предаване на опит от и към колегите във фирмата.

TelebidPro подкрепя спорта и емблематичното 40-то издание на ултрамаратона  “Витоша 100”TelebidPro supports Open Fest 2023