TelebidPro Подкрепи като Спонсор OpenFest Bulgaria 2022

17/10/2022

Тази година Телебид Про е спонсор на най-голямата българска конференция, посветена на свободната култура, свободния софтуер и софтуера с отворен код – OpenFest Bulgaria. Конференцията цели да бъде форум за обмен на идеи и добри практики в областта.

Фирмата подкрепя OpenFest Bulgaria, защото вярва в Open Source екосистемата и се старае да допринася за нейното популяризиране в IT общността.

Екипът ни притежава експертиза в някои от най-големите и популярни Open Source проекти като: Linux, Debian, Rust, Node.js, PostgreSQL, Redis, Nginx, Perl и др. Постоянно експериментираме, тестваме и разширяваме обхвата на технологиите, с които работим.  

За тазгодишната конференция наши колеги бяха подготвили:

  • Лекция на тема “Streaming репликация в PostgreSQL за средни по размер бази данни”. Лекцията има за цел да представи предизвикателствата и решенията за тях при активиране и конфигуриране на PostgreSQL streaming репликация за средни по размер бази данни (между 5-15 TB). 

 

  • Workshop за open-source инструмента pgBaRMan (PostgreSQL Backup and Recovery Manager) за управление на архивни копия (backup) и възстановяване след неочаквана злополука (disaster recovery).

OpenFest Bulgaria и тази година събра фенове, създатели и поддръжници на open source, радваме се, че се бяхме част от това страхотно събитие.

TelebidPRo Workshop OpenFest 2022
TelebidPro Lecture OpenFest 2022
Съвети как да се подготвим за посещение на кариерно изложение …