Meet the team: Georgi

11/03/2023

Днес ви представяме Георги, който започна кариерата си в TelebidPro и днес е част от един от dev-екипите на компанията. Вижте какво ни разказа той за себе си:

Здравейте, казвам се Жоро и съм студент във факултета по Математика и Информатика към Софийски Университет със специалност Информационни системи. Преди по-малко от година се присъединих към стажантска програма на Telebid Pro. Научих за стажа от кариерния център на ФМИ и реших да кандидатствам. След като преминах интервютата успешно, започнах интензивен тренинг, който ме подготви за следващия етап от стажа. След него стартира и стажът ми в реален екип с работа по реален проект на компанията.

Спомням си първият ми месец във фирмата, който беше изпълнен с доста емоции и предизвикателства, тъй като това е и първата ми работа. С помощта на менторите трябваше да разберем кои са ми силните страни и върху какво трябва да наблегнем повече по време на тренинга и на кое да обърна допълнително внимание и вкъщи. Задачите, които ми възлагаха, бяха интересни, като имаше подбрани, както лесни, така и такива, които изискват повече време, търсене и насоки. Благодарение на тях научих доста неща за бази данни и добри практики в писането на код, както и за организирането и структурирането на стъпките в една задача. Извън работата една от любимите ми дейности е да карам колело, но, разбира се, не се ограничавам само до това. Обичам да гледам филми, да играя игри, да се опитвам да разрешавам проблем по някакъв казус и опознавам неизвестни или дори мистериозни места.
Смятам, че най-забавната част от работата в Telebid Pro са колегите. Свободата да си приказваш с тях по разнообразни теми, свободата да се организирате да играете както спортове, така и компютърни игри по време на почивките и не само.

TelebidPro златен спонсор на хакатона FMI {Codes} 2023HackTUES Security: Сигурност за всеки