TelebidPro обявява Стипендиантска Програма 2022/2023

15/09/2023

Сред основните приоритети и отговорности, в които ние от TelebidPro се припознаваме, е да дадем своя принос за изграждането на бъдещото поколение софтуерни инженери и IT специалисти. Паралелно с много други инициативи, които организираме, за втори път стартираме Стипендиантска програма, която да подкрепи финансово 3-ма български студенти, следващи специалност в областта на информационните технологии. Целта на програмата е да насърчи участниците да постигнат своите образователни цели и да се издигнат като бъдещи професионалисти в IT индустрията.

Стипендиантската програма е насочена към студенти от 1-ви до 4-ти курс, редовна форма на обучение, които нямат невзети изпити и следват във Факултет по математика и информатика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, една от следните специалности – Информатика, Информационни системи, Компютърни науки или Софтуерно инженерство, или във Факултет Компютърни системи и технологии към Технически университет – София.

Подходящите кандидати отговарят на две изисквания за академичен успех – тук може да ги видите.

TelebidPro предоставя възможности за полагане на първи стъпки в кариерното развитие на стипендиантите в случай, че по време на програмата се справят успешно с изпитите в университета и притежават умения и готовност за развитие в сферата. По преценка на компанията ще имат следните допълнителни опции:

● включване в платен летен стаж;
● възможност за разширяване на стипендиантската програма с допълнителни два семестъра през академична година 2023/2024;
● през втората година (допълнителните два семестъра) възможност за разширен платен стаж на непълен работен ден при гъвкаво работно време.

Повече информация може да намерите на страницата на програмата: https://telebid-pro.com/scholarship/.

Част от добрите дългосрочни практики на фирмата са инвестициите в образованието и кариерното развитие на младите хора в IT сектора, затова освен чрез стипендиантски програми, TelebidPro подкрепя бъдещите специалисти и в професионалното им развитие чрез различни обучения, тренинги, стажантски програми, workshops, лекции и сътрудничество с училища и университети.

 

Никола Илиев – Ние се учим винаги, всеки ден, и няма как да знаем всичкоКакво (ще) се случи в TelebidPro през септември и октомври?