Telebid Pro подкрепя младите таланти на НЕТИТ “Джон Атанасов”

07/12/2023

В началото на декември се проведе 22-рото издание на Националния есенен турнир по информационни технологии “Джон Атанасов”, а Telebid Pro отново беше официален спонсор. Организатори на турнира са Министерството на образованието и науката, РУО – град София и 122 ОУ „Николай Лилиев”, основно училище в град София. В турнира се включват ученици от 5-ти до 12-ти клас, които се състезават в три направления.

Националният есенен турнир по информационни технологии (НЕТИТ) не е само състезание, но и форум за обмен на знания и вдъхновение между младите и амбициозни ученици в областта на информационните технологии. Основната цел на събитието е да стимулира техническите интереси и да развие потенциала на участниците, като им предостави възможност да демонстрират своите умения и знания в областта на информационните технологии.

Telebid Pro, в качеството си на официален спонсор, предостави специални награди на най-добре представилите се участници в турнира и на техните ръководители. Споделяме с Вас кадри от награждаването:

Подкрепихме и ще продължим да подкрепяме НЕТИТ и множество други подобни инициативи, защото вярваме, че инвестирането в талантите в ранна възраст е инвестиция и в бъдещето на ИТ индустрията в България.

TelebidPro supports Open Fest 2023