Какво (ще) се случи в TelebidPro през ноември и декември?

30/12/2023

Бяхме спонсор на Open Fest и наши колеги се включиха като лектори в събитието

Тази година бяхме спонсори и подкрепихме най-голямата българска конференция, посветена на свободния софтуер и свободното споделяне на знания – Open Fest Bulgaria. Събитието събра фенове, създатели и поддръжници на open source технологиите. Наши колеги организираха Лекция и Workshop като част от програмата на събитието.

Стартира кандидатстването за Стажантската ни Програма
Отворихме кандидатстването за нашата стажантска програма, която ще стартира в началото на следващата година. Стажът е платен и е с гъвкаво работно време, съобразено с лекциите и упражненията в университета. Всеки стажант има индивидуално изготвен кариерен план и развива своите умения с помощта на висококвалифицирани ментори от екипа ни.
Подготвихме награди за участниците в НЕТИТ – “Джон Атанасов”

За поредна година TelebidPro е официален спонсор на турнира, който ще се проведе от 02.12. до 04.12.2022. За участниците, които заемат първите места в класирането сме подготвили специални награди.

Отпуснахме 3 стипендии за студенти в областта на компютърните науки 
В началото на октомври обявихме три стипендии за студенти, следващи специалност в областта на компютърните науки. Целта на програмата е да насърчи участниците да постигнат своите образователни цели и да се изградят като бъдещи професионалисти в IT индустрията.
Прекарахме страхотно на нашия Team Building

В подножието на Пирин екипът ни прекара един страхотен уикенд, изпълнен с много положителни емоции, игри и състезания.

Започна нашата Софтуерна Работилница
През ноември за трети път организирахме нашата Софтуерна Работилница. Това е програма, която за 8 дни запознава участниците с етапите в разработката на реален софтуерен продукт. Работилницата е за студенти, които искат да направят първи стъпки към своята ИТ кариера.
Участвахме в Дни на кариерата – ТУ-София и УНСС

Участвахме в “Дни на кариерата” в два от най-големите университети в България. Екипът ни беше там, за да си поговори със студентите и да им разкаже за кариерните възможности във фирмата. Ако и ти искаш да се развиваш професионално в ИТ сектора – разгледай отворените ни позиции.

Завърши третото издание на TelebidPro DevCamp

Проведохме TelebidPro DevCamp – безплатен online тренинг за студенти.
Целта на тренинга е за 5 седмици да подготви хора, които имат основни познания по програмиране за първия им стаж или работа, като им помогне да усвоят ключови знания и умения за процеса на разработка на софтуер.

Посетихме Marketing Hackers Conference

Нашият маркетинг екип посети Marketing Hacker Conference. Това е най-голямата българска конференция за маркетинг, която всяка година обединява над 500 човека и ги запознава с новостите и добрите практики в бранша.

Специалните награди на TelebidPro НЕТИТ “Джон Атанасов” 2022В какви събития се включихме и какви събития организирахме през 2022 година?!